Armine Kap Modelleri 2017

Armine Kap Modelleri 2017

İnce yazlık kumaşlardan üretilen feraceye göre boyu daha kısa olan kaplar oldukça kullanışlıdır. Kaplarda boy genellikle diz altında tercih edilmektedir ama nadir olarak diz hizasında olan kaplar da görülebilir. Kumaşın ince olması ve yazın tercih edilebilir olması kaplardaki en önemli detaydır.

Armine Fermuarlı Kap Modelleri

Armine’nin fermuarlı kap modellerinde genellikle desenli kumaş kullanılmıştır. Yatay ve kalın çizgilerin kullanıldığı kaplarda belde büzgü detayına yer verilmiştir. Büzgülerde ince ip şeklinde kemerler kullanılmıştır. Fermuarlı kap modellerinde lacivert ve siyah renkler dikkat çekiyor. Fermuarlı kap modellerinde fermuar dışında başka detaylara pek yer verilmemiştir.

Armine Sade Kap Modelleri

Armine’nin sade kap modellerinde düğme ya da fermuar kullanılmamıştır. Kemer kullanılarak bağlanan kap modelleri olduğu gibi önü açık bırakılan kap modelleri de bulunmaktadır. Sade kap modellerinde renk seçeneği daha fazladır. İndigo, ekru, bej ve somon sade kap modellerinde görebileceğiniz renk çeşitlerden bazılarıdır.

Armine Yırtmaçlı Kap Modelleri

Armine’nin yırtmaçlı kap modellerinde iki yanda yırtmaca yer verilmiştir. Ön kısımda ise fermuar ya da düğme kullanılmamıştır. Kapın ön bölümünde taş ve pullarla minik süslemelere yer verilmiştir. Bu modeldeki kaplarda gri mavi, beyaz ve siyah gibi renk alternatifleri görebilirsiniz. Yırtmaçlı kaplarda kumaş bel kemeri de kullanılmıştır. Yuvarlak yaka kullanılan kap modellerinde, kapın sabitlenmesi için boyun kısmında bir kancaya yer verilmiştir.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)