Armine Ferace Modelleri 2017

0
2.266
Okuma

Tesettür giyim tercih edenlerin her mevsimde rahat olabilmesi için feraceler büyük bir öneme sahiptir. Pardesü stili tasarlanan feracelerde ince kumaşlarla ferah bir giyim hedeflenmiştir. Feracelerin de pek çok modeli ve rengi vardır. Tarzınıza ve giyiminize uygun ferace modelini Armine’den bulabilirsiniz.

Armine Fermuarlı Ferace Modelleri

Uzun boyu ile düğmeli olması halinde kullanışsız olan feracelerde artık genellikle fermuar tercih ediliyor. Fermuarlı ferace modellerinde lacivert ve siyah gibi koyu renk seçenekleri bulunuyor. Feracelerin her türünde olduğu gibi fermuarlı modellerde de kol boyu uzun tasarlanmış. Fermuarlı feracelerde yaka kısmı dar bisiklet tercih edilmiş ve ferace üzerinde fermuar dışında bir detaya yer verilmemiş.

Armine Desenli Ferace Modelleri

Armine’nin ferace modellerinde desenlere sadece ön kısımda yer verilmiş. Feracenin ön kısmında boydan bir sütün şeklinde küçük bir alanda kullanılan desenler hafif ışıltılı olup dikkat çekicidir. Bu model feraceler şıktır ve modern görünmektedir. Desenli ferace modellerinde derin olmayan bir V kesim yaka uygulanmıştır. Desenli feracelerin siyah ve lacivert renk seçenekleri bulunuyor.

Armine Süslü Ferace Modelleri

Armine’nin süslü ferace modellerinde kollardaki fırfır ve katlar, bel kemerleri, pul işlemeler, pelerin görünümlü tüller, kollardaki pul işlemeler dikkat çekiyor. Armine ferace koleksiyonunun hemen hepsi koyu renklerden oluştuğundan bu modellerde genellikle siyah ve lacivert tonlarında. Süslemelerde ise bordo, siyah ve altın sarısı gibi renkler tercih edilmiş.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here